Sorteer op
 • Little Indians regenlaars - amber
  Little Indians regenlaars - amber

  Regenlaars amberSpringen in de plassen met deze mooie regenlaarsjes van Little Indians. Deze fijne regenlaarzen in de kleur amber hebben een zachte voering, de buitenkant is gemaakt van rubber. De laarsjes hebben een witte…

  € 39,95
 • Little Indians regenlaars - olijf
  Little Indians regenlaars - olijf

  Regenlaars olijfSpringen in de plassen met deze mooie regenlaarsjes van Little Indians. Deze fijne regenlaarzen in de kleur olijf hebben een zachte voering, de buitenkant is gemaakt van rubber. De laarsjes hebben een witte…

  € 39,95
 • Little Indians stapeltoren - amber
  Little Indians stapeltoren - amber

  Stapeltoren amberLeuke stapel toren van Little Indians. Dit speeltje is gemaakt van siliconen, lekker zacht materiaal en makkelijk schoon te maken.

  Eigenschappen:

  ∙ Gemaakt van BPA vrij siliconen
  ∙ CE-keurmerk
  ∙ Voldoet…

  € 17,95
 • Little Indians stapeltoren - olijf
  Little Indians stapeltoren - olijf

  Stapeltoren olijfLeuke stapel toren van Little Indians. Dit speeltje is gemaakt van siliconen, lekker zacht materiaal en makkelijk schoon te maken.

  Eigenschappen:

  ∙ Gemaakt van BPA vrij siliconen
  ∙ CE-keurmerk
  ∙ Voldoet…

  € 17,95

Little Indians

Met de artikelen van Little Indians vullen we onze babycollectie goed aan. De regenlaarsjes zijn te leuk om kado te krijgen of om te geven. We maken de leukste pakketten klaar voor de kersverse ouders! De artikelen van Little Indians zijn niet alleen leuk maar worden ook op een verantwoorde manier geproduceerd! 

 

© 2007 - 2024 CountryatHome | sitemap | rss