Wenskaarten

Bij CountryatHome kun je terecht voor de leukste (wens)kaarten. Een uitgebreide collectie en voor elk moment genoeg keuze. Op zoek naar de wenskaart voor een verjaardag, geboorte, jubileum of huwelijk? Of wil je iemand succes of beterschap wensen of iemand even te laten weten dat je aan deze persoon denkt? Hoe leuk is het dan om een persoonlijk kaartje te sturen en hoe leuk is het om zo nu en dan een kaart te ontvangen? 

Ben je op zoek naar leuke, liefdevolle en inspirerende kaartjes? Ga dan voor één van de kaarten van ikpakjein. Deze leuke zwart-wit kaarten zijn vierkant en worden geleverd incl. kraftenvelop en goudkleurige paperclip. De teksten zijn eenvoudig, lief en grappig zoals: 'voor elke traan een kus', 'ik denk dat wij heel goed wijn kunnen drinken', 'wat leuk dat je een bol buikje krijgt' tot aan 'liefs'. 

Een kaart die wat liefde geeft aan een vriend(in) die het o zo goed kan gebruiken, ga dan voor één van de Zusss kaarten. De kaarten sterkte, komt goed, of een simpel hartje zijn heel geschikt voor wat extra liefde.

Naast de Zusss en ikpakjein wenskaarten kun je bij CountryatHome ook terecht voor kaartjes van Klein Liefs. Deze kaartenserie bestaat uit simplistische illustraties die een glimlach uitlokken. De binnenzijde van de kaart is leeg en heeft dus voldoende ruimte voor jou berichtje.

Basic, stoer en mooi door eenvoud, dat is de uitstraling van Jots! Deze kaarten zijn basic in warme kleuren afgewerkt met een koper/brons folie en zijn tot wel A5 formaat groot. Jots kaarten hebben net dat extra's, de A6 kaartjes hebben de vorm een label incl. touwtje zodat je deze kaarten ook leuk aan een cadeautje kunt hangen. De A5 kaarten lenen zich ook goed als decoratie. Hang hem op, net als een poster aan de muur, met washi tape of in een lijstje kan natuurlijk ook. Het leuke aan een kaart als wanddecoratie is dat je ook makkelijk kunt wisselen. 

© 2007 - 2024 CountryatHome | sitemap | rss