De muurcirkels uit onze collectie zijn gemaakt van forex, een materiaal waardoor de muurcirkel licht buigbaar is en bijna niets weegt. De cirkels kunnen daardoor makkelijk opgehangen worden met dubbelzijdige tape. Ze zijn geschikt voor binnen & buiten. Combineren maar! 

Tuinposters in verschillende soorten en maten. Geef je schutting, overkapping of balkon een heerlijk sfeertje! De tuinposter is gemaakt van een stevig doek wat zeer geschikt is voor buiten en geschikt is voor alle weertypes. Zon- en regenbestendig en zijn de tuinposters erg makkelijk om schoon te maken. De posters zijn voorzien van 4 stoere metalen ringen.

Met verschillende hexagons maak je heel eenvoudig een unieke sfeer in je huis. De vorm en uitstraling van de 6 hoekige hexagons zijn strak maar speels. Je kan je collage blijven uitbouwen en na verloop van tijd verwisselen. De muur hexagon bevestig je eenvoudig aan de muur door middelvan dubbelzijdige tape of een steun aan de achterzijde.

De ruime collectie outdoor-kussens zijn gemaakt van waterafstotende stof. Aan de onderkant van het buitenkussen zit een rits om het binnenkussen te vervangen. Het kussen is wasbaar op 30 graden.

 

© 2007 - 2023 CountryatHome | sitemap | rss