Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs! Je ziet dit terug in alle lifestyle- en fashionartikelen die door de zussen Sietske en Femke zelf ontworpen worden. Wat begonnen is als een hobby is uitgegroeid tot een succesvol merk. Inmiddels verkopen we het merk Zusss al meer dan 10 jaar, zowel in de webshop als in de winkel op Goeree Overflakkee - in Dirksland. 

Ieder seizoen een nieuwe outfit! Naast het aankleden van je huis, kun je jouw garderobe ieder seizoen aanvullen met de fijnste fashion items. Denk bijvoorbeeld aan leuke jurkjes, toffe vesten en jassen, fijne tops en mooie accessoires. Om jouw Zusss outfit compleet te maken, kun je ook voor tassen, mooimakers en zelfs schoenen bij ons terecht. De collectie Zusss schoenen zijn gemaakt van echt leer en perfect te combineren met jouw outfit.

Naast de fashion verkopen we ook gezellige woonaccessoires om van jou huis een fijn thuis maken. Van kaarsen, kandelaars tot aan hele leuke kussens voor op de bank. Gezelligheid kent geen tijd!

Koken in een keuken die gezellig aangekleed is, dat is toch wel zo leuk! Stiekem zouden we ook allemaal wel een mooi gedekte tafel heerlijk vinden. Start met het stylen van je keuken met de keukencollectie van Zusss. Tafeltextiel, servetten en nog meer moois vind je hier.

 

© 2007 - 2023 CountryatHome | sitemap | rss