Tijdens het bestelproces in onze webwinkel kunt u kiezen voor één van onderstaande betaalopties. Daarnaast zullen we ook iets verder ingaan op deze verschillende mogelijkheden. 

  • IDEAL
  • Vooraf overmaken
  • Bancontact / Mister Cash (alleen voor klanten uit .BE)
  • SofortBanking/DIRECTebanking (alleen voor klanten uit .DE)
  • Betalen bij afhalen
  • VVV bon (alleen in de winkel)
     

logo ideal Country@Home

Betaald vertrouwd, veilig en gemakkelijk met iDEAL. Dé mogelijkheid om te betalen via uw eigen vertrouwde bank zoals ING, Postbank, Rabobank, SNS bank, Fortis Bank of ABN AMRO. Kosteloos kunt u gebruik  maken van iDEAL zonder dat u zich ergens hoeft aan te melden. Nadat de betaling is afgerond, ontvangt u een bevestiging via de e-mail.
 

logo overboeking Country@Home

In het bestelproces is dit de keuze: vooraf overmaken. Aan het einde van het bestelproces ontvangt u een orderbevestiging per e-mail en hierin staat precies omschreven hoe u de betaling dient te voldoen. In het omschrijvingveld vult u het faktuurnummer in. Op het moment dat de overschrijving op onze rekening is ontvangen, krijgt u een bevestigings e-mail en zullen we de order klaar maken voor verzending.
 

logo mistercash Country@Home

De betalingen via Bancontact / Mister Cash zijn uitlsuitend bedoeld voor klanten uit België. Betalingen via Mister Cash lijken daarmee sterk op de iDEAL betalingen in Nederland en is verreweg de populairste manier van betalen in België. Nadat de betaling in onze webwinkel is afgerond, ontvangt u een bevestiging via de e-mail en zullen we de order gereed maken voor verzending.

VVV bon Country@HomeDe VVV Cadeaubon is de populairste cadeaubon van Nederland en accepteren deze cadeaubonnen uitsluitend in de winkel aan de Boomvliet 2 te Dirksland. De bon verliest zijn geldigheid bij het ontbreken van de controlestrook. We accepteren ook de nieuwe VVV giftcard. 
 

pin Country@Home

In de winkel is er de mogelijkheid om te pinnen. een snelle, veilige en eenvoudige manier van betalen en u heeft eigenlijk altijd gepast geld op zak. Ook voor ons is pinnen snel, veilig en efficiënt.

© 2007 - 2024 CountryatHome | sitemap | rss