Stationery, planners en meer.. 

Planners zijn zo ontzettend handig! Voor op je bureau of in je tas, zo heb je alle belangrijke informatie bij elkaar. Zit je hoofd vol met dingen die je niet mag vergeten? Schrijf het dan op! De handige to-do lijstjes, maaltijdplanners of boodschappenlijstjes zijn ideaal of kies je voor één van deze mooie notitieboeken.

Notitieblokken

Onze notitieblokken zijn niet alleen praktisch, maar ze zien er ook nog eens heel leuk uit. Naast ideeën kun je er ook allerlei andere dingen op kwijt, zoals to-dos, recepten of verras je lieffie met een brieffie.

Posters

Op zoek naar een nieuwe poster aan de muur? Neem dan eens een kijkje tussen onze posters, mooie prints en leuke teksten. Je kunt ze met elkaar combineren om een speels effect te krijgen of hang ze op verschillende hoogtes bij elkaar. Het ophangen doe je met masking tape of in een mooie lijst. Naast de losse posters kun je ook kiezen voor een boek vol met de leukste posters, zo hoef je niet te kiezen. 

Verjaardagskalenders

Een verjaardagskalender is leuk en handig tegelijk! In onze collectie zien we verschillende verjaardagskalenders, van een houten frame met daarin losse pagina’s met daarop de maanden, vierkante kalenders of smalle langwerpige kalenders voor op het kleinste kamertje (grappig dat bij de meeste huishoudens daar een verjaardagskalender hangt). Zo vergeet je niet meer wanneer iemand jarig is. 

Kadobon van CountryatHome

Een kadobon is zo handig om cadeau te doen als je het lastig vindt om een keuze te maken. Zo kan de jarige zelf bij ons komen winkelen of geef dat leuke stel een verrassing voor hun verloving, trouw of nieuwe woning. Kortom, met een kadobon van CountryatHome zit je altijd goed. De cadeaubon die online wordt besteld, krijgt een uniek code (kortingscode) en is te besteden op countryathome.nl. Deze wordt per post verstuurd én als kadootje verpakt! De bon is daarnaast ook in te leveren in de winkel. 

Kadootjes voor de juf en meester

Ben je op zoek naar een leuk bedankje voor het afgelopen schooljaar, de verjaardag van je juf of gewoon een aardigheidje voor de meester. Verras ze dan met een leuk kadootje zoals een handig notitieblokje met een leuke pen, een mok gevuld met iets lekkers.. of vraag ernaar in de winkel. We hebben genoeg leuke tips voor een leuke aandenken voor jou juf of meester. 

 

© 2007 - 2024 CountryatHome | sitemap | rss