Bastion Collections - mokken

Bastion Collections mokken te koop bij CountryatHome

Bastion Collections mokken

De mokken uit de BC collectie zijn er in vele soorten en maten. Bij Countryathome zijn de mokken onderverdeeld in bekers en de mokken s - m en l. Deze laatste drie zijn allemaal hetzelfde qua model en inhoud: s/150 ml  m/190 ml  l/240 ml

Alle mokken zijn van hoogwaardige kwaliteit, zijn vaatwasbestendig en leverbaar in 3 kleuren combinaties: wit-offwhite met zwart, wit-offwhite met grijs en wit-offwhite met zwart en titane. Door de mokken te combineren met bijpassende ovale borden maak je de set compleet. Het bord heeft een uitsparing waar precies de mok in past zodat deze niet kan schuiven. 

Van mokken tot borden

Er is zóóó veel om uit te kiezen! Zo fijn om het servies uit te breiden en combineren is nog nooit zo makkelijk geweest in deze basiskleuren. Bij CountryatHome vind je namelijk elk seizoen nieuwe uitbreidingen op het BC servies. Ben jij gestart met de ontbijtborden, dinerborden en gebaksbordjes? Dan kun je de mokken en kopjes er nog bij shoppen. Benieuwd wat er dit seizoen nieuw aan toegevoegd is? Bekijk dan de nieuwe wintercollectie 2021/2022.

 

Sorteer op
© 2007 - 2021 CountryatHome | sitemap | rss