Dyreskinn schapenvachten

DYRESKINN® is het Noorse woord voor dierenvacht. Geïnspireerd door Scandinavische interieurontwerpers verkopen we bij CountryatHome ecologische gelooide schapenvachten. De vachten geven een warme, comfortabele en zijn de dierenvachten zijn bij uitstek geschikt om een bepaalde ruimte meer comfort en kleur te geven.

Geen vacht is hetzelfde, alle dieren zijn uniek en je hebt daardoor nooit dezelfde vacht in huis als iemand anders. Een schapenvacht geeft je woon-, slaap-, of babykamer een unieke en prettige uitstraling!

De DYRESKINN® vachten zijn afkomstig van Nederlandse, Duitse, Engelse en Scandinavische dieren. De vacht is een restproduct en worden de schapen worden niet specifiek voor de vacht gedood. Wollen schapenvachten zijn warmteregulerend en zo zijn ze in de winter lekker warm en in de zomer geven ze een verkoelende werking.

Een schapenvacht past perfect in de Scandinavische woonstijl. Het kleurenpalet van deze stijl bestaat uit lichte, rustige tinten zoals wit, lichtgrijs en nu ook veel bruintinten. Mooi in combinatie met een wit interieur en houten meubels.

Heb je een Scandinavisch interieur? Ga dan voor ons klassieke witte schapenvacht of ga voor een zachte tint als lichtgrijs of multicolor

© 2007 - 2024 CountryatHome | sitemap | rss