BePureHome - woonaccessoires

Sorteer op
per pagina
 • BePureHome glazen box metaal l
  BePureHome glazen box metaal l

  Stijlvolle opbergdoosjes uit de collectie van BePureHome. Deze doosjes zijn gemaakt van metaal en glas met een antique brass finish. Leverbaar in twee maten: m en l.

  € 49,95
 • BePureHome glazen box metaal m
  BePureHome glazen box metaal m

  Stijlvolle opbergdoosjes uit de collectie van BePureHome. Deze doosjes zijn gemaakt van metaal en glas met een antique brass finish. Leverbaar in twee maten: m en l.

  € 39,95
 • BePureHome hanger metaal l
  BePureHome hanger metaal l

  Een prachtig, sfeervol ornament met sierlijke en botanische vormen vervaardigd uit ijzer afgewerkt met een antique brass kleur.

  € 5,95
 • BePureHome hanger metaal xl
  BePureHome hanger metaal xl

  Een prachtig, sfeervol ornament met sierlijke en botanische vormen vervaardigd uit ijzer afgewerkt met een antique brass kleur. De glazen kettinkjes geven het geheel het gevoel van een kroonluchter.

  € 7,95
 • BePureHome kussen 40x60 - ivoor
  BePureHome kussen 40x60 - ivoor

  Geweven kussen van een mohair-katoenmix uit de BePureHome collectie in de kleur ivoor-klei. De voorkant van het kussen heeft een geweven patroon van kleine ovalen. De achterkant van het kussen is van katoen in de kleur klei. De…

  € 29,95
 • BePureHome kussen grainy - coffee
  BePureHome kussen grainy - coffee

  Kussen - 45 x 45 cm - van BePureHome. De voorkant is voorzien van een wafelstof en heeft een warme donkerbruine kleur. De achterkant is van katoen en heeft een rits, het kussen is wasbaar op een koude handwas.

  € 29,95
 • BePureHome kussen grainy - nougat
  BePureHome kussen grainy - nougat

  Kussen - 45 x 45 cm - van BePureHome. De voorkant is voorzien van een wafelstof en heeft een lichtgrijze kleur. De achterkant is van katoen en heeft een rits, het kussen is wasbaar op een koude handwas.

  € 29,95
 • BePureHome kussen grainy - syrup
  BePureHome kussen grainy - syrup

  Kussen - 45 x 45 cm - van BePureHome. De voorkant is voorzien van een wafelstof en heeft een warme bruine kleur. De achterkant is van katoen en heeft een rits, het kussen is wasbaar op een koude handwas.

  € 29,95
 • BePureHome kussen hogweed - coffee
  BePureHome kussen hogweed - coffee

  Velvet kussen - 50 x 50 cm - van BePureHome, een echte sfeermaker voor op je bank. De voorkant is ingestikt met een berenklauw print en heeft een donkerbruine kleur. De achterkant is van katoen en voorzien van een rits.

  € 39,95
 • BePureHome kussen hogweed - nougat
  BePureHome kussen hogweed - nougat

  Velvet kussen - 50 x 50 cm - van BePureHome, een echte sfeermaker voor op je bank. De voorkant is ingestikt met een berenklauw print en heeft een lichtgrijze kleur. De achterkant is van katoen en voorzien van een rits, het kussen

  € 39,95
 • BePureHome kussen hogweed - syrup
  BePureHome kussen hogweed - syrup

  Velvet kussen - 50 x 50 cm - van BePureHome, een echte sfeermaker voor op je bank. De voorkant is ingestikt met een berenklauw print en heeft een warme bruine kleur. De achterkant is van katoen en voorzien van een rits.

  € 39,95
 • BePureHome kussen stroke - nougat
  BePureHome kussen stroke - nougat

  Velvet kussen - 50 x 50 cm - van BePureHome, een echte sfeermaker voor op je bank. De voorkant is ingestikt met een lijnen patroon en heeft van een lichtgrijze kleur. De achterkant is van katoen en voorzien van een rits.

  € 34,95
 • BePureHome kussen stroke - syrup
  BePureHome kussen stroke - syrup

  Velvet kussen - 50 x 50 cm - van BePureHome, een echte sfeermaker voor op je bank. De voorkant is ingestikt met een lijnen patroon en heeft van een warme syrup kleur. De achterkant is van katoen en voorzien van een rits.

  € 34,95
 • BePureHome plaid - coffee
  BePureHome plaid - coffee

  Heerlijk warm wrap plaid van BePureHome, een echte sfeermaker voor op de bank. Dit kleed is gemaakt van een mix van: wol, acryl en nylon. Fijn om lekker onder te kruipen met deze koudere dagen. De afmetingen zijn: 130 x 170 cm.

  € 69,00
 • BePureHome plaid - ivoor
  BePureHome plaid - ivoor

  Prachtige gebreide plaid in de kleur ivoor uit de BePureHome collectie.

  € 59,00
 • BePureHome wandplank rock m
  BePureHome wandplank rock m

  Stoere wandplank van aluminium met organische vormen en voorzien van 2 ophangpunten. De wandplank is gemakkelijk aan de wand te bevestigen. Het gedeelte om spullen op te plaatsen wijkt iets van de totale afmeting omdat Rock een…

  € 49,95
 • BePureHome wandplank rock s
  BePureHome wandplank rock s

  Stoere wandplank van aluminium met organische vormen en voorzien van 2 ophangpunten. De wandplank is gemakkelijk aan de wand te bevestigen. Het gedeelte om spullen op te plaatsen wijkt iets van de totale afmeting omdat Rock een…

  € 39,95
 • BePureHome fotolijst ketting xl - zwart
  BePureHome fotolijst ketting xl - zwart

  Stoere metalen fotolijst van 40x30 cm welke hangt aan een metalen ketting. Hang de lijst op aan de muur of zet hem leuk neer op een dressoir of in de boekenkast.

  € 13,95
 • BePureHome fotolijst m 50x40 cm
  BePureHome fotolijst m 50x40 cm

  Fotolijst met houten rand large van 50x40 cm, een basic fotolijst waarmee je alle kanten op kunt. De houten lijst is van zwart MDF en combineert makkelijk in het interieur van nu. Doordat het een rustige lijst is en de voor- en…

  € 14,95
 • BePureHome fotolijst met ketting - 15x20
  BePureHome fotolijst met ketting - 15x20

  Stoere fotolijst van 15x20 cm met metalen ketting.

  € 7,95
 • BePureHome fotolijst met ketting - 23x18
  BePureHome fotolijst met ketting - 23x18

  Stoere fotolijst van 23x18 cm met metalen ketting.

  € 7,95
 • BePureHome fotolijst s 40x30 cm
  BePureHome fotolijst s 40x30 cm

  Fotolijst met houten rand large van 40x30 cm, een basic fotolijst waarmee je alle kanten op kunt. De houten lijst is van zwart MDF en combineert makkelijk in het interieur van nu. Doordat het een rustige lijst is en de voor- en…

  € 12,95
 • BePureHome fotolijst staand l - zwart
  BePureHome fotolijst staand l - zwart

  Stoere metalen fotolijst van 22x26cm met scharnierend frame waar de foto of kaart tussen geplaatst kan worden. De fotolijst heeft aan de achterkant een scharnierend voetje van metaal.

  € 11,95
 • BePureHome fotolijst staand s - zwart
  BePureHome fotolijst staand s - zwart

  Stoere metalen fotolijst van 14,5 x18 cm. De fotolijst heeft een scharnierend frame waar de foto of kaart tussen geklemd wordt.

  € 7,95
Sorteer op
per pagina
© 2007 - 2021 CountryatHome | sitemap | rss