NIEUW in de collectie! 


Geuren die matchen met een kleurenpalet, het kan! Uit verschillende studies blijkt namelijk dat kleuren of tinten intenser beleeft worden als je de kleur ruikt. Met de geurlijn van Painting the Past is dit nu werkelijkheid en kun je ervaren dat geur wel degelijk invloed heeft op hoe je een bepaald kleurenpalet beleeft.
 

Er zijn zes uiteenlopende geuren die elk goed aansluiten bij een specifieke sfeer en stijl. Er zijn twee verfnamen aan elkaar gekoppeld die als naam voor de geur is gebruikt. De collectie bestaat uit 6 geurkaarsen van 230gr, verpakt in een mooie glazen pot met houten deksel. Deze heerlijke geurkaarsen zijn goed voor 50 branduren. Daarnaast zijn er ook de meltins: kleine aluminium blikjes met daarin een geurblokje die ruim 25 uur geur af geeft.

Net als de verf wordt de geurlijn ambachtelijk geproduceerd, gemaakt van 100% sojawas wat zorgt voor een natuurlijke verbranding. De productie vindt plaats in Spanje in een klein familiebedrijf die al generaties lang eigen geuren ontwikkelen met de meest verfijnde ingrediënten.
 

© 2007 - 2024 CountryatHome | sitemap | rss