Country@Home bezorgd via PostNL


Verzenden binnen Nederland
Zodra we de bestelling én betaling ontvangen hebben, versturen we de order binnen 1-2 werkdagen* via de verzendservice van PostNL. De verzendkosten bedragen voor alle pakketten tót 30 kg. €5,95. Bij een bestelling boven de €50,00 betaalt u GEEN verzendkosten.

De verzendkosten voor brievenbuspakketten zijn €3,95

Meubeltransport gaat in overleg.

Wilt u het adres op een afhaaladres laten bezorgen, geef dan bij het afleveradres het adres op van het gewenste afhaalpunt.

*Veel van onze artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en is levering binnen 24 uur mogelijk. Bestellingen die in het weekend geplaatst zijn, worden doorgaans op dinsdag geleverd.

Verzenden naar België
Verzendkosten bedragen €9,95 per pakket tot 30 kg en boven de €150 gratis verzenden. Meubeltransport gaat in overleg en is afhankelijk van de plaats.

Verzenden naar Duitsland / Oostenrijk / Luxemburg / Frankrijk / Scandinavië en overige EU landen
Landkeuze is te selecteren tijdens de bestelprocedure en daar zullen de verzendkosten autom. berekent worden. De verzendkosten zijn vanaf €9,95 tot €25,00 per pakket tot 30 kg. 

Retourneren
Iets retourneren? Dat kan binnen 14 dagen, de wettelijke zichttermijn. Deze zichttermijn gaat in op de dag van de ontvangen producten. Het product moet in originele staat en verpakking worden teruggestuurd en van te voren gemeld worden via info@countryathome.nl In de e-mail vermelden om welk item het gaat wat retour wordt gestuurd.

Na de melding krijgt u van ons voor pakketten een retour etiket toegezonden. Deze kan uitgeprint worden, goed op de doos bevestigen en vervolgens afgegeven op het postkantoor. De verzendkosten voor deze retourzending zijn voor eigen rekening. Brievenbuspakketten kunnen na bevestiging via de e-mail retour worden gestuurd naar het adres wat te vinden is in de bevestiging. Wanneer het artikel in goede staat retour is ontvangen, krijgt u van ons een bevestigingsmail, wordt de retour in behandeling genomen en het aankoopbedrag binnen 2 werkdagen retour gestort. Let wel, wanneer een deel van de bestelling retour wordt gezonden en het aankoopbedrag daardoor onder de €50,00 (gratis verzenden) komt, worden de verzendkosten van de bestelling  in mindering gebracht op het retour. Voor meer informatie over retouren, zichttermijn en herroepingsrecht verwijzen we u naar onze algemene voorwaarden.

Klacht
Mocht u ondanks de met zorg ingepakte- en/of verstuurde artikelen toch niet tevreden zijn, meld uw klacht dan even per post, telefoon of e-mail (graag een foto bijvoegen) en we streven naar een goede oplossing. 

 
Klantenservice CountryatHome
Boomvliet 2
3247KG DIRKSLAND

0031 (0)6-39454878
info@countryathome.nl

© 2007 - 2024 CountryatHome | sitemap | rss