Ib Laursen

Woonaccessoires die sfeer creëren, daarvoor ben je bij Countryathome.nl aan het juiste adres. Mix & match verschillende kleuren, stoffen en materialen. Kussens en plaids van Ib Laursen voor op de bank, kandelaars voor op tafel, mooie en prachtige opbergers en manden om de los slingerende prulletjes in op te bergen. De deense woonaccessoires van Ib Laursen zijn basic, stoer en uniek met een Scandinavische twist.

Kussens & Plaids
Kussens passen altijd wel op de bank. Kies je favoriete kussen en combineer deze met de prachtige plaids van Ib Laursen om jouw bank te stylen. 

Woonaccessoires
Met de woonaccessoires van Ib Laursen geef je je woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte in huis een Scandinavische look. Bij CountryatHome vind je mooie kussens, kaarsenhouders, opbergmanden en nog meer woonaccessoires om het thuis gezellig te maken. Laat je verrassen door de stoere materialen en de fijne kleuren.

Gezellig koken en tafelen
Het basis servies van Ib Laursen is er in vele kleuren en soorten, perfect om de keuken helemaal stijlvol in te richten en je tafel mooi te dekken. Het Mynte servies zorgt voor kleur en is leverbaar in wit, latte, mint groen tot aan stoer petrol blauw. Met het Dunes servies haal je een Scandinavische sfeer in huis: basic en stoer. 


© 2007 - 2024 CountryatHome | sitemap | rss