OOZOO horloges en smartwatches

De OOZOO collectie heeft een grote én populaire collectie horloges in veel verschillende modellen. We hebben daaruit een mooie selectie gemaakt. We maken een selectie uit de basic collectie en daarnaast de vintage serie: klassieke horloges met super dunne kasten.

Smartwatch

Nieuw in de collectie zijn de smartwatches. Helemaal van nu, een trendy horloge met verwisselbaar bandje. Een ruime keuze voor jouw unieke look. Ga voor een horloge dat bij jou past en geniet van jarenlang plezier! De OOZOO smartwatches zijn uitgerust met een hartslag-, bloeddruk- en zuurstofsaturatiemeter. Daarnaast hebben de horloges een calorieënteller, stopwatch en een slaapmonitor. Ook kun je jouw bewegingsactiviteit bijhouden door het horloge op sportmodus te zetten. Berichten bekijken, muziek en je camera bedienen, het kan allemaal. Toch op zoek naar iets anders? Bekijk onze complete collectie OOZOO horloges in onze winkel of webshop.

Mix en match

Je smartwatch een hele andere look geven is nog nooit zo makkelijk geweest. Want de smartwatch banden kun je makkelijk wisselen en ook je eigen digitale wijzerplaat in de app ontwerpen. 

Reparatie's

Is je horlogebandje aan vervanging toe? Geen probleem, want deze kunnen we - indien op voorraad - direct vervangen en anders duurt dit ca. 3-5 werkdagen. Batterijen kunnen we direct vervangen in de winkel, klaar terwijl je wacht!

 

© 2007 - 2024 CountryatHome | sitemap | rss